Holló TiborHozzávalók:(4 adag)
80 dkg csirkemell
25 dkg szeletelt bacon
50 dkg spagetti
25 dkg parajlevél
10 dkg roquefort sajt
50 dkg mascarpone krémsajt
6 dl. létejszín
20 dkg vaj
2 dl olaj

Fűszerek: só, bors, csirkefűszerkeverék, bazsalikom, fokhagyma, vöröshagyma
Elkészítés:
A szalonnában betekerjük a fűszerezett csirkemellet, amelyet előtte vékony, hosszú, lapos szeletekre vágtunk. Tepsiben megsütjük.
A tésztát kifőzzük, közben elkészítjük a sajtmártást: vajon felolvasztjuk a krémsajtot, belemorzsoljuk a kéksajtot, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal, majd beforraljuk a mártást létejszínnel.
A parajraguhoz finomra vágott hagymát pirítunk olajon, belepároljuk a parajleveleket, ízesítjük, sóval, borssal, fokhagymával, majd felfőzzük ezt is a maradék létejszínnel.
Eme parajragut elkeverjük a kifőtt tésztával, mellétálaljuk a kisült húst, és az egészet leöntjük a sajtmártással.
Díszítjük koktélparadicsommal és friss bazsalikom-levéllel.

Kecskemét Katonatelep, Úrrét 80.
Mobil: 20/2963130
Tel: 76/509-604
Fax: 76/483-512
www.hollogasztro.hu