Kedves Olvasó!
A helyi közösségünknek az újságon keresztül újra van kitekintő szócsöve a közösség és a város vezetése felé.
A hagyomány folytatódik, de reméljük az írás és a megjelenítés módszerei merőben újszerűek lesznek! Miben szeretnénk változtatni?
Már ezt a számot is a telepen élők és dolgozók nagy csoportja „rakta össze”, legfőbb vágyunk az, hogy ez a létszám növekedjen!
Szerkesszük együtt egy közösségi csoport segítségével a két megjelenő szám közötti időszakban! Ez a csoport a Facebookon „Katonatelepi közélet” néven található. Keresd meg és légy a kis közösség alkotó tagja. Kérjük véleményedet („lájkolj”= tetszik), vitázz velünk, javasolj, tedd élővé a fórumunkat.
Kimondott és megfogalmazott célunk a hely jellegzetességeinek bemutatásával az „alvó városrész” elnevezés megszüntetése.
A „Genius loci”, a hely szelleme kötelez. Az alapító atyák és tudósok szellemében dolgozzunk. Tegyük élővé és lüktető közéletűvé szűkebb pátriánkat!
A fenti célkitűzéseknek megfelelően a szerkesztőség rugalmas az újság rovatrendszerének tekintetében. Igény szerint bővítjük, érdektelenség esetén töröljük azokat.
A nyomtatott változat fekete-fehér, – elsősorban takarékossági okokból –, de a letölthető PDF-hez a Facebook csoport felületén színes változatban is hozzáférhetsz.
Nagy szeretettel gondoltunk azokra az idősebb, a számítógépekhez hozzájutni nem tudó Olvasóinkra is, hogy mondanák el ők is véleményeiket! Őket arra kérjük, írják meg véleményüket kézzel! Gondoskodunk arról, hogy különböző helyeken elhelyezett ládikákba ezek bedobhatóak legyenek (orvosi rendelő, boltjaink, iskola, óvoda, az új könyvtár).
Szerkesztőség