táncHolló Patrik a Mathiász János Általános Iskola. 6. osztályos tanulója, a kecskeméti Brilli-Art Stúdió egyesület versenytáncosa.
Patrik klasszikus standard és latin-amerikai táncokat tanul profi tánctanároktól.
Remek eredményekkel büszkélkedhet, hiszen az eddigi 15 versenyükből 14-szer dobogón álltak táncpartnerével, Holka Jázminnal.
A páros jelenleg a Junior 2D latin kategóriában versenyszerűen táncol. 2014-ben a Kelet-Magyarország Területi Bajnokságon 1. helyezést értek el, majd a nyári Zánkai Országos Táncfesztiválon szintén arany érmesek lettek. Kategóriaváltásuk után a Zala Open Országos bajnokságon a dobogó 3. fokára állhattak fel csakúgy, mint a 2015 Kelet-Magyarország Területi Bajnokságon.
Patrik 6 éve kezdte a társastáncot, de mellette kipróbálta magát többféle sportban is, például a Hip-Hop moderntáncban, melyben szintén jó eredményeket ért el csapatban és szóló kategóriában egyaránt. Belekóstolt a karate, a vízilabda és a foci világába is, de a versenytáncban érzi igazán jól magát. 2013 októberében kezdett el versenyezni, ami azóta is meghatározó szerepet tölt be ő, és a családja életében. A versenyek mellett örömmel fogadnak táncos társaival együtt különféle felkéréseket bálokon, jótékonysági és egyéb rendezvényeken, ahol emelik az est színvonalát tánctudásukkal.