id.Tóth ViktorSokféle jelzővel illetik Katonatelepet, ezt a számunkra kedves, csendes (ha nem repül a Griff madár) helyet. Én a legsértőbbnek az ALVÓ-SZATELLIT kifejezéseket tartom.
Amikor jó néhányan összeálltunk újságot írni, Facebook-csoportot működtetni, akkor nem titkoltan az a cél vezérelt, hogy Katonatelepnek legyenek meg mindazon adottságai, amelyek a többi városrészben már adottak. Ittlétünk kellemes, élhető legyen.
Cél az is, hogy az évek során szépen bővülő lakosságot próbálnánk egymáshoz közelebb hozni, közösséget építeni.
KATONATELEP a mienk, határozzuk meg mi, hogy milyen legyen! Legyen hát véleményünk, mondjuk el és ebben vegyen részt mindenki!
Kedves Őslakosok és Újtelepesek!
Szeretnéd láttatni, milyen legyen KATONATELEP 2018 évében?
Hogy tegyük ezt, hol mondhatjuk el?
Ölünkbe hullott valami Gondviselőnk segítségével, a nagy lehetőség. Csak egy kis tenni akarás és lehet egy tágas, mindenre alkalmas KÖZÖSSÉGI HÁZUNK (l. Falu cikkét)
Tehát lenne hol! De lenne kivel? Lenne mivel? Most vizsgázunk, kell-e az egész lakó közösségnek?! Vannak ötleteink? Vannak az ötleteket megvalósítók? Ifik, szép korúak?
Mit „tudna” ez a közösségi ház?
Gyűléseket, összejöveteleket lehet tartani. BÁRKINEK!
Előzetes bejelentés alapján, bármilyen baráti összejövetel
Gyerekeknek és anyáknak napközis tábor
Klubok:
Ulti; römi; sakk; biliárd
Kiskerti egyesület, tanácsadás, vagy csak egyszerűen beszélgetések és véleménycserék
Katonatelepi sportegyesület gyűlései
Nyugdíjas klubok foglalkozások, eddig 1 ilyen van!.
Baráti, névnapi összejövetelek, vacsorák, bográcsozás
meghívott előadók, előadások:
művészeti
ismeretterjesztő és így tovább
A parkban a FALUNAP MEGRENDEZÉSE
Ezek az ötletek több helyen elhangoztak. Ezek is és mások is itt megvalósíthatóak lehetnek. HA:
Élére állsz egy ötletnek, megszervezed a csapatot és már közösen alakítjátok a tárgyi és egyéb feltételeket.
Ha tényleg katonatelepi vagy, ne csak beszélj, tégy is valamit a közösségért, a magad szórakozásáért! Itt elválik a vér a víztől!
Mellékelünk 1200 felmérő lapot. Légy azon, hogy mindenkinek jusson és mondja, el a véleményét! Nagyon számítunk a ma már 300 fő felett járó Facebook-csapat aktivitására!
Éljünk a nem mindennapi lehetőséggel! Lakjuk be Katonatelepet, legyenek kis közösségeink, baráti társaságaink. Hobbiközösségek.
A FELMÉRŐ-SZAVAZÓ LAP fontos, mert ezt használjuk fel a döntéshez. Írd be használnád-e bármire is a közösségi házat? Hányszor? Havonta, hetente, alkalmanként? Vállalsz-e szervezést, van-e más ötleted?
Kell egy csapat! Vezetni kell, szervezni kell. Nem utolsósorban be is kell rendezni és működtetni is kell az egész 10 000 m2 területen elterülő parkot, a 400 m2 belső részt be kell az elképzeléseknek megfelelően rendezni.
Alakítsunk hát egy csapatot, amelyik pályázni tud és meg tudja szerezni a hozzávalókat is. Pályázati lehetőség mindig van és lesz is. Ha mi magunk jól tudjuk csinálni, hamarabb kapunk segítséget (Segíts magadon, az ISTEN is megsegít!)TV